Probleme mari în defensivă pentru ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu a arătat că are mari probleme în apărare, echipa primind foarte uşor multe goluri în ultimele etape. Antrenorul Cristian Lupuţ recunoaşte acest lucru şi spune că s-a simţit absența lui Oros, care a fost accidentat.

Cu toate că echipa pare să îşi fi revenit în ultimele etape, antrenorul Cristian Lupuţ continuă să se confrunte cu problema defensivei, acolo unde problemele continuă, chiar dacă rezultatele sunt mai bune.

La ultimul meci echipa a primit trei goluri şi s-a impus graţie norocului din prelungiri. „Avem însă probleme în defensivă, știam că va fi greu fără Oros care este în continuare accidentat. În vară, primordială va fi întărirea apărării. Până atunci, mai avem un joc în campionat, la Chiajna, pe care, de-asemenea vreau să-l câștigăm”, a spus Lupuţ, care se gândeşte deja la returul cu Universitatea Craiova din cupă: „Urmează apoi returul din semifinala de cupă cu Universitatea. Vreau să ne ridicăm la nivelul Craiovei și să demonstrăm că nu întâmplător am ajuns aici. Am pierdut în tur cu 3-0, dar vom aborda altfel jocul de la Târgu Jiu, fiindcă nu mai avem ce pierde”.

Manșa retur a semifinalei Cupei României se va desfășura la jumătatea lunii mai, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, iar ACS Viitorul are nevoie de o minune pentru a mai întoarce scorul și a obține o calificare în finală.

Dar până la acel meci echipa lui Lupuţ va trebui să treacă vineri de Concordia Chiajna, în ultimul meci din Grupa B de retrogradare a Ligii 2.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: