Se desparte de Universitatea Craiova la finalul sezonului

Prima plecare de la Universitatea Craiova la finalul actualei stagiuni este cea a atacantului Cristi Bărbuţ. Aflat în utimele şase luni de contract cu vicecampioana, Bărbuţ a fost folosit numai într-un singur joc de la venirea pe banca tehnică a lui Marinos Ouzounidis, care i-a dat de înţeles că nu se bazează pe el.

Chiar dacă atacantul venit de la ACS Poli Timişoara este apt din punct de vedere medical, iar echipa din Bănie s-a confruntat cu mai multe indisponibilităţi în ultima perioadă, lipsind inclusiv jucători care evoluează pe acelaşi post cu Bărbuţ, respectiv Reagy Ofosu, Andrei Ivan sau Ştefan Baiaram, atacantul bănăţean nu a mai fost luat în calcul de antrenorul elen, neapărând nici măcar ca rezervă.

Ultima prezenţă a lui Bărbuţ într-un meci al oltenilor a fost la Călăraşi, în duelul din sezonul regulat cu Academica Clinceni, pe 14 februarie, încheiat 0-0, când Bărbuţ a fost înlocuit la pauză de Marinos Ouzoundis. Ultima dată când Cristi Bărbuţ a fost reţinut în lotul de 20 de jucători pentru un joc oficial a fost la meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, în urmă cu o lună şi jumătate.

Cristi Bărbuţ mai are încă două luni de contract cu Universitatea Craiova, el având deja ocazia de a semna cu un alt club. FC Botoşani s-a interesat de achiziţionarea lui Cristi Bărbuţ, care ar prefera însă o plecare în străinătate. Bărbuţ a intenţionat să părăsească gruparea din Bănie încă din iarnă, având negocieri cu o echipă din Belgia, însă tratativele nu s-au concretizat cu un transfer.

Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: