Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Craiova i-a prelungit contractul unui jucător de perspectivă

Ştefan Baiaram şi-a prelungit pentru încă 4 ani contractul cu Universitatea Craiova, noua înţelegere fiind valabilă până în 2026. Jucătorul de 17 ani se declarase nemulţumit de salariul pe care îl avea, de câteva sute de euro pe lună.

În următoarele sezoane, Ştefan Baiaram va câştiga progresiv, de la 3.000 până la 7.000 de euro lunar, în funcţie şi de evoluţiile sale.  Ca şi Valentin Mihăilă, Baiaram este adus de Universitatea Craiova de la şcoala de fotbal a lui Silviu Bogdan, noul manager general de la Turris Tr. Măgurele, acesta având şi un procent de 25% din vânzarea acestor jucători.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, spune că Ştefan Baiaram poate fi „într-un an-doi” un produs de export important al formaţiei din Bănie, călcând astfel de urmele lui Valentin Mihăilă, transferat la Parma pentru 8,5 milioane de euro. Cârţu spune totuşi că e greu pentru Baiaram să joace acum meci de meci câte 90 de minute, aşa cum s-a întâmplat în ultimele jocuri, şi că trebuie ca atacantul de 17 ani să-şi îmbunătăţească jocul cu piciorul stâng şi lovitura de cap.

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: