Gol spectaculos al lui Remacle la Miercurea Ciuc

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul restanţă de la Miercurea Ciuc, în compania celor de la Csikszereda. Golul spectaculos al celor de la Pandurii a fost marcat de belgianul Martin Remacle, care este cel mai bun marcator pentru gorjeni în acest sezon.

Meciul restant din etapa a 10-a dintre Csikszereda şi Pandurii s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, Gazdele au deschis scorul prin Claudiu Apro, dintr-un penalty acordat ușor de arbitra jocului în minutul 77 iar gorjenii au restabilit egalitatea prin Remacle, care a înscris cu un șut spectaculos de la peste 30 de metri.

Jocul în ansamblu a fost unul spectaculos, cu multe faze de poartă, cu numeroase ratări, pe care ambele formații îl puteau câștiga. Gazdele au dominat prima parte a jocului în care au avut şi o bară iar oaspeților le-a fost refuzat un penalty, în minutul 38, când un balon şutat de  Zaborowski a fost oprit de un adversar cu cotul.  

După ce gazdele au deschis scorul dintr-un penalty mult prea uşor acordat, Martin Remacle s-a remarcat din nou şi a egalat cu un șut puternic,  de la aproximativ 35 de metri. Belgianul adus în vară de Pandurii este deja cel mai bun marcator al gorjenilor cu patru reuşite din cele şapte goluri marcate de Pandurii în cele nouă meciuri jucate. Remacle şi-a adus contribuţia la toate cele patru puncte pe care gorjenii le au acum în clasament, el marcând şi pentru victoria de la Reşiţa.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: