Încă un punct pentru Pandurii, încă un penalty contra

Pandurii a jucat miercuri meciul restanță cu FK Csikszereda, partidă care nu s-a jucat la data programării pentru că gorjenii au avut atunci un caz de coronavirus în lot. Echipa din Târgu Jiu a reuşit să ia un punct din Harghita, scor 1-1,  dar nici cu această ocazie nu au scăpat de penalty.

 Jocul dintre FK Csikszereda şi Pandurii, care nu s-a putut disputa la data stabilită pentru că gorjenii au avut un caz de infectare în lot şi nu au primit acordul DSP, a fost reprogramat pentru miercuri, 11 noiembrie.

În acest joc FK Csikszereda și Pandurii Târgu Jiu au remizat, scor 1-1, pe terenul de la Miercurea Ciuc. Nici de această dată gorjenii nu au scăpat de bestemul penalty-urilor acordate contra echipei, arbitrii părând să meargă pe principiul "nici un meci fără penalty contra pandurilor".

Ciucanii au deschis scorul în minutul 77, prin Claudiu Apro, dintr-un penalty obținut de Juan Bauza în fața lui Constantin Grecu, însă gorjenii au egalat la faza imediat următoare. Martin Remacle a prins un șut de senzație de la circa 33 de metri, lângă bara din stânga a porţii lui Rybansky, surprins ușor ieșit în față.

Meciul s-a terminat 1-1, iar FK Csikszereda a acumulat 12 puncte în zece jocuri și se menține pe locul 15 în Liga 2, în timp ce Pandurii Târgu Jiu ajunge la 4 puncte strânse în 11 partide și rămâne pe ultimul loc al clasamentului, 21, dar e la egalitate cu Aerostar Bacău.

Un alt meci care fusese programat miercuri, tot din etapa a 10-a, CSM Reșița – Concordia Chiajna a fost amânat a doua oară.

În etapa a 12-a Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, derby-ul local cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: