FCU Craiova ar putea juca luna aceasta pe Ion Oblemenco

”FC U” Craiova vrea să joace meciul cu ASU Poli dinn Cupa României pe stadionul ”Ion Oblemenco”.  Cererea către autoritățile locale din Bănie a fost înaintată de noul conducător al clubului din Liga 2, Adrian Mititelu junior.

”FC U” Craiova vrea să joace meciul din 16-imile Cupei României cu ASU Politehnica Timișoara pe stadionul ”Ion Oblemenco”, noua arenă pe care a mai disputat o singură partidă de când a fost construită, în noiembrie 2017.

Liderul Ligii 2 cere primarului Lia Olguța Vasilescu să îi permită să joace meciul cu ASU Poli, din 16-imile Cupei României, pe cea mai mare arenă din Craiova, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde are interzis să își dispute partidele din campionat, conform protocolului de închiriere a arenei, aprobat de vechiul Consiliu Local Craiova.

Singura echipă care își desfășoară meciurile de acasă pe ”Ion Oblemenco” este Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, a doua clasată din Liga 1. ”Pentru partida dintre FC U CRAIOVA 1948 și ASU POLI TIMIȘOARA, clubul nostru a depus o cerere pentru a putea disputa meciul pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova”, transmite U Craiova 1948 SA pe pagina sa de Facebook, acolo unde a și distribuit cererea făcută către primarul Craiovei.

Meciul dintre ”FC U” Craiova și ASU Politehnica Timișoara se va disputa în jurul datei de 28 noiembrie.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: