CSM Târgu Jiu a pierdut şi al doilea meci din cupă

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu a avut un start bun în noul sezon baschetbalistic. Deşi au făcut un joc bun la primul meci al turneului de cupă, gorjenii au pierdut la scor al doilea meci de miercuri, 109 - 45 pentru echipa din Timişoara.

Cu doar şapte jucători în lot, alţi şase fiind în izolare după ce s-au infectat cu noul coronavirus, CSM Târgu Jiu a arătat  că nu poate face faţă mai multor meciuri la turneul de la Sibiu din cauza oboselii acumulate.

Antrenorul secund Alexandru Gliga nu a avut prea multe posibilităţi de a-i înlocui pe jucători în timpul meciurilor şi era de aşteptat ca oboseala să se simtă deja la al doilea meci.

Gorjenii au pierdut la scor confruntarea de miercuri cu SCM Timişoara, scor 109 – 45 pentru timişoreni. Directorul CSM Târgu Jiu a spus că îşi asumă acest rezultat şi înţelege situaţia prin care trece echipa în această perioadă. „Mândru de voi! Știu în ce condiții ați jucat. Rezultatul mi-l asum eu, pentru că înțeleg prin ce treceţi acum și am hotărât totuși să jucăm! Să jucăm ca sa respectăm competiția, pentru suporterii noștri, care ne iubesc necondiționat! Sunt convins că împreună putem îndeplini obiectivele și ii putem bucura pe fanii noștrii!”, a scris directorul clubului încercând să mobilizeze puţinii jucători de care dispune echipa în acest moment.

Pentru echipele cu infectări numeroase în loturi exista şi posibilitatea de a nu se prezenta  la Cupa României.

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa C, alături de CSU Sibiu, SCM Timişoara şi CSO Voluntari. Cu doar şapte jucători pe bancă şi fără antrenorul principal, CSM Târgu Jiu a pierdut marţi şi primul duel al sezonului în faţa echipei gazdă, CSU Sibiu, înfrângerea suferită în faţa SCM Timişoara fiind a doua la acest turneu.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: