Craiova şi-a prezentat ultimul jucător venit de la FCSB

Alexandru Crețu a fost prezentat la CSU Craiova. Ex-FCSB-istul va primi 12.000 de euro pe lună în Bănie după ce Sepsi, care doar l-a dus cu vorba, îi oferea 9.000 pe lună și 50.000 de euro la semnătură.


Alexandru Crețu a semnat un contract valabil trei sezoane cu CS Universitatea Craiova, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul. Mijlocașul a fost prezentat oficial de clubul din Bănie. “Bun venit, Alexandru Crețu! Alexandru Crețu a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 3 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Campion al Sloveniei cu Maribor, noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 14. Succes în familia alb-albastră, Alex!”, este comunicatul transmis de Universitatea Craiova

După ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Crețu a fost contactat de oficialii lui Sepsi. S-a vorbit despre 3 ani de contract și un salariu de 9.000 de euro lunar, cu 50.000 de euro la semnătură, însă negocierile au tărăgănat atât de mult încât pe fir a intrat Universitatea Craiova. Jucătorul a fost solicitat în mod expres de antrenorul Laurențiu Reghecampf, iar conform gsp.ro, finanțatorul Mihai Rotaru l-a convins cu un salariu de 12.000 de euro lunar.

Crețu este așteptat să ajungă și el în cantonamentul Universității, din Poiana Brașov, stagiu de 10 zile care a debutat miercuri.

Vizualizări: 393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: