Încă un transfer la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu și-a conturat lotul pentru noua stagiune din Liga Națională de Baschet Masculin. Cel mai nou component al echipei antrenate de Jordanco Davitkov este Andrei Bărăgan.

Tânărul jucător gorjean Andrei Bărăgan a semnat un contract pentru un sezon cu clubul și se pregătește pentru debutul la nivel de seniori cu gruparea din Târgu Jiu.

Andrei Bărăgan s-a născut în Orlando, Florida, în SUA, pe 9 aprilie 2003, dar părinții săi sunt din Târgu Jiu. La vârsta de 4 ani ai acestuia, familia lui Andrei a revenit în România, la Târgu Jiu, iar de la vârsta de opt ani, Andrei a început să practice baschetul la CSS Târgu Jiu.

La 12 ani, Andrei, împreună cu familia sa a luat drumul Regatului Unit, unde și-a continuat activitatea la nivel juvenil la Feltham Warriors, la echipa de U14, echipă cu care a ocupat locul 4 în Final Four-ul din sezonul 2016-2017.

Tot în Anglia, a trecut apoi la Solent Kestrels, unde a evoluat pentru echipele de juniori ale clubului, la U16 și U18. Cu echipa de U16 a celor de la Solent Kestrels a ocupat locul 5 în play-off-ul din sezonul 2018-2019. Andrei a trecut apoi la echipa U19 a celor de la Itchen Basketball Academy, cu care a evoluat în Liga “EABL”.

În sezonul 2019-2020, în timp ce evolua sub culorile Itchen Basketball Academy, a fost desemnat “Players player award” si “Newcomer of the year award”, după cum a informat CSM Târgu Jiu. Din acest szon Andrei Bărăgan este jucătorul CSM Târgu Jiu și se pregătește să facă debutul la nivel de seniori, la cel mai înalt nivel în baschetul românesc.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: