Derby de Craiova a fost la un pas să se joace la Târgu Jiu

Mult așteptatul meci derby dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova s-ar fi putut disputa la Târgu Jiu. Primarul Lia Olguța Vasilescu a anunțat că, în cele din urmă, acesta va avea loc în Bănie, tot pe stadionul pe care ambele formații îl folosesc la jocurile de pe teren propriu.


Deteriorarea gazonului a fost la un pas să mute marele derby dintre Universitatea și FCU în afara Craiovei, dar se pare că lucrurile s-au rezolvat. Programată inițial pentru luna octombrie, înlocuirea suprafeței de joc va avea loc în cele din urmă în pauza pentru meciurile echipei naționale, astfel că lucrurile ar putea fi puse la punct până la startul etapei a 11-a a Ligii 1. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a confirmat că a urgentat startul lucrărilor, astfel că formațiile patronate de Mihai Rotaru și Adrian Mititelu se vor întâlni pe stadionul din Craiova.

Mult așteptata întâlnire dintre FCU și Universitatea ar fi putut avea loc în afara orașului, cea mai probabilă variantă fiind stadionul din Târgu Jiu,după cum a anunţat Pro Sport. Suprafața de joc de la Craiova s-a deteriorat rapid în ultima vreme, când în Bănie s-a jucat la foc continuu, două echipe de Liga 1 evoluând din luna iulie pe gazon. Nici la Târgu Jiu situaţia nu e mai roză dar aici nu s-a pus problema să se înlocuiască gazonul şi nici să fie tratat altfel decât cu indiferenţă, ca şi până acum, degradarea acestuia fiind destul de avansată pentru că pe suprafaţa sa evoluează două echipe, dar nu numai din acest motiv. Pandurii abia a început noul sezon dar gazonul era deja ars pentru că nu a fost tratat corespunzător după festivităţile de absolvire din vară. 

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: