Pandurii a adus doi jucători de loturi naţionale

Pandurii Târgu Jiu a perfectat încă trei transferuri pe ultima sută de metri. Gorjenii au mai adus doi jucători olandezi şi un spaniol, doi dintre aceştia fiind componenţi ai loturilor naţionale din ţările de unde provin.

Pandurii a anunţat, chiar înainte de debutul în noul sezon, ultimele trei transferuri. Unii dintre jucători au ajuns chiar cu o zi înainte de meciul cu Viitorul Târgu Jiu 2, şi unul chiar şi-a făcut debutul în această partidă. Este vorba despre fundaşul central Alberto Suently (25 de ani), care a debutat sâmbătă la Pandurii şi de mijlocaşul Eric De Las Heras Isquierdo (19 ani) şi atacantul Tyrese Duijker (19 ani), primii doi fiind componenţi ai naţionalelor din Curacao şi Andora.

“Fundaşul central Alberto Suently este originar din statul Curacao, dar are cetăţenie olandeză, fiind component al echipei naţionale din Curacao. Jucătorul are 25 de ani şi a jucat în Olanda, la juniori, la echipele Sparta Rotterdam şi PSV Eindhoven de la U 17 până la U 21, iar ca senior a jucat pentru NEC Nijmegen şi Sparta Rotterdam. Ca junior, a fost component al echipelor naţionale ale Olandei de la Under 15 ani până la Under 20 de ani. Ca senior a fost component al naţionalei ţării sale de origine, Curacao, începând din 2017”, a anunţat panduriics, despre cel mai experimentat dintre cei trei jucători transferaţi recent.

“Mijlocaşul spaniolul Eric De Las Heras Isquierdo are 19 ani şi este din Principatul Andorra, fiind şi internaţional de tineret al ţării sale. Ca junior a evoluat la formaţia Gimnastic de Tarragona, de unde a fost selecţionat la echipa naţională Under 17 ani. În 2019 a debutat la Naţionala Under 19 a Andorei, iar din 2020 este selecţionat la Naţionala Under 21 a ţării sale. Atacantul olandez Tyrese Duijker are 19 ani şi a evoluat ca junior la FC Abcoude din Olanda şi la FC Volendam, Under 17 şi Under 19 ani, fiind absolvent al Johan Cruyff College din Amsterdam”, a mai menționat sursa citată.

Cu aceste trei transferuri Pandurii Târgu Jiu pare să fi încheiat perioada de transferuri, echipa demonstrând deja la primul meci din noul sezon că este pregătită de promovare.

Vizualizări: 889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: