Universitatea Craiova joacă două amicale la Braşov

Laurențiu Reghecampf îi urcă la munte pe alb-albaştri şi aşteaptă noi achiziţii. Universitatea Craiova are programate două meciuri amicale la Poiana Braşov.


După succesul cu Rapid, scor 2-1, primul în deplasare al Universităţii Craiova în acest sezon, Laurenţiu Reghecampf le-a oferit trei zile libere jucătorilor săi, pentru ca reunirea să aibă loc miercuri, pentru a se pleca într-un cantonament de 10 zile la Poiana Braşov.
Pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale va fi mai mare de două săptămâni pentru Universitatea Craiova, ţinând cont că meciul cu Rapid s-a jucat sâmbătă, iar următoarea partidă, cea cu Sepsi OSK, din etapa a 8-a a Ligii I, este programată abia luni, 13 septembrie, de la ora 21, pe arena „Ion Oblemenco”.

Până atunci, Laurenţiu Reghecampf le-a pregătit jucătorilor un program destul de încărcat în cantonamentul montan, cu câte două antrenamente zilnic, vizând atât fortificarea echipei din punct de vedere fizic, dar şi punerea la punct a aspectelor tactice. La mijlocul stagiului de la munte, la Poiana Braşov, alb-albaştrii vor susţine şi două partide de verificare, cu divizionara secundă Metaloglobus Bucureşti, şi cu KSE Târgu Secuiesc, formaţie din liga a treia.

Vor lipsi jucătorii convocaţi la loturile naţionale: Jovan Markovic, la reprezentativa lui Mirel Rădoi, Alexandru Câmpanu şi Vladimir Screciu, chemaţi la lotul U21 de Florin Bratu, şi Ştefan Baiaram, la nou-creata selecţionată U20, antrenată de Bogdan Lobonţ.

Vizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: