Suporterii pandurilor, deplasare cu echipa la Caransebeş

Suporterii echipei Pandurii Târgu Jiu se pregătesc în aceste zile să se deplaseze cu echipa la meciul din etapa a doua. Pandurii va întâlni pe Progresul Ezeriş, pe terenul de la Caransebeş.

Galeriile echipei Pandurii, Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys 62, şi-au invitat deja membrii să se înscrie pentru a se deplasa cu echipa la meciul din etapa a doua a noului sezon, de la Caransebeş.

Pagina suporterilor echipei Pandurii, “Peluza gorjeană”, a informat suporterii despre această deplasare la Caransebeș: “A doua a etapă din acest sezon ne va găsi în Caraș Severin, unde întâlnim Progresul Ezeris, pe data de 4 septembrie, de la ora 17:00. Brigăzile noastre organizează deplasarea la Caransebeș cu microbuzul. Biletele pentru sectorul oaspeților se vor achiziționa de la stadion”.

Suporterii care s-au mobilizat pentru această deplasare au mai anunţat eventualii doritori că pe stadion pot intra doar persoanele care întrunesc anumite criterii din punct de vedere epidemiologic (vaccinate, test negativ, etc.), aceleaşi care sunt valabile şi la meciurile de acasă.

“Rugăm toate persoanele interesate de această deplasare să ne contacteze fie prin intermediul acestei pagini, fie printr-un membru al peluzei, pentru a se înscrie, urmând să îi fie comunicate ulterior toate detaliile legate de plecare”, au mai scris suporterii care vor să fie cu toţii echipaţi în negru, la fel cum sunt şi la meciurile de la Târgu Jiu ale echipei.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: