Craiovenii respectă distanţarea, se antrenează în grupuri de câte trei

Jucătorii Universităţii Craiova au decis să reia antrenamentele pe teren în grupuri de câte trei pentru a nu încălca regulile de distanţare socială. Astfel, în grupuri de maximum trei jucători, la ore diferite oltenii vin şi se antrenează pe baza sportivă pusă la dispoziţie de club.

Liga 1 ar putea să fie reluată la începutul lunii iunie, iar jucătorii celor de la Universitatea Craiova nu mai au răbdare până la mult așteptatul moment.  Deși în România e în continuare stare de urgență, câțiva fotbaliști ai alb-albaștrilor au solicitat să-și poată relua sesiunile de pregătire pe un teren de antrenament din Craiova.

Jucătorii pot veni să se antreneze în grupuri de maximum trei jucători, la ore diferite. Ei trebuie să respecte un program strict și n-au voie să interacționeze cu nimeni altcineva. E de menționat că antrenamentele respective nu sunt organizate de club, ci sunt efectuate strict la solicitările jucătorilor.  La prima ședință care a avut loc după sărbătorile de Paşte, condusă se preparatorul Cornel Blejan, au luat parte Nicușor Bancu, Bogdan Vătăjelu și Vali Mihăilă. Aceștia au fost urmați de Stephane Acka, Elvir Koljic și Uros Cosic. De asemenea, grupurile ce se vor pregăti de acum înainte nu vor număra mai mult de trei jucători. „Sunt antrenamente începute la cererea jucătorilor, nu organizate de club. Jucătorii pot veni în grupe de maximum trei, la ore diferite. Bineînțeles, trebuie să anunțe în prealabil și să respecte programul, astfel încât să nu se întâlnească mai mulți“, au explicat reprezentanții clubului.

Competiţiile fotbalistice din România au fost întrerupte iniţial până la 31 martie. Au fost suspendate ulterior, printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al FRF, cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: