Adi Roşu se menţine în formă în timpul izolării

Expertul sportiv al secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu, Adrian Roșu, a rămas la Târgu Jiu în perioada aceasta de izolare, dar merge şi la ţară unde are o casă. Perioada de izolare prilejuită de suspendarea competiţiilor o consideră un prilej de analiză a jocurilor din campionat, dar şi de pregătire fizică pentru a se menţine în formă, ştiut fiind că Roşu este şi jucător activ al echipei de baschet a CSM:

Expertul sportiv al CSM a purtat deja o serie de discuţii cu oficialii federaţiei de baschet şi după 10 mai va avea o nouă videoconferință pe tema reluării campionatelor. Deşi ar dori să revină pe teren şi în activitate cu echipele de baschet ale secţiei, Roşu nu crede că se va mai relua campionatul nici la seniori şi nici la juniori

Rămas la Târgu Jiu, Adrian Roșu a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre această perioadă în care pandemia a oprit competițiile sportive. Intrat în izolare, fără acces la sala de sport, Roşu a găsit diferite metode a se menține în formă în această perioadă de pauză forțată: „Am rămas la Târgu Jiu și din când în când mai merg și pe la țară pentru un pic de aer curat. Din punct de vedere sportiv, în perioada asta ai tot timpul din lume să te uiți la meciuri, să vezi ce ai greșit și să vezi la ce trebuie să lucrezi pentru a nu le mai face pe viitor. Fizic, dacă nu deții o bandă de alergat nu este nici o problema. Poți face 5 serii de 2 minute de tabata pe zi și e de ajuns să îți menții corpul în cea mai bună formă, iar exercițiile cu propria greutate pot fi efectuate oriunde”.

Roşu a avut şi un mesaj pentru fanii CSM Târgu Jiu: „Să continue să ne susțină clubul și la bine și la rău. Cu siguranță vor fi răsplătiți pe viitor: „Good things come for those who wait!”.

Cel mai probabil campionatul de baschet nu se va mai relua, după cum consideră şeful secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu dar o decizie în acest sens se va lua după data de 10 mai când este programată o nouă videoconferinţă cu reprezentanţii federaţiei şi ai cluburilor.

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: