Propunere şocantă din partea FRF: Liga 1 să se dispute într-o altă ţară

Propunere neașteptată făcută miercuri  în videoconferinţa cu cluburile din Liga 1. Meciurile care au rămas de disputat din Liga 1 s-ar putea disputa în altă țară iar cluburile și LPF sunt de acord cu ideea lansată de FRF. Ideea a venit după ce ministrul sănătăţii a spus că aceste competiţii nu sunt o prioritate.  

Miercuri, FRF a organizat o videconferință cu reprezentanții tuturor cluburilor din Liga 1, unde oficialii Federației au înaintat propunerea ca echipele să se pregătească o perioadă în Turcia, înainte de a reîncepe disputarea meciurilor oficiale. Interesant este faptul că reprezentanții cluburilor și oficialii LPF au fost de acord cu ideea lansată de Casa Fotbalului.

Astfel, toate echipele din Liga 1 ar urma să efectueze trei săptămâni de pregătire centralizată în Turcia, apoi, după perioada de antrenamente, acestea ar trebui să revină în România pentru reînceperea campionatului, notează Digi Sport. Însă, s-a luat în calcul și varianta ca meciurile rămase din actualul sezon, din Liga 1, să se joace în Turcia, dacă situația pandemiei de coronavirus din țara noastră nu se va ameliora până la data reluării campionatului.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat când ar trebui să se dispute etapele din play-off și play-out rămase. Însă, programul ar putea suferi modificări, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus.

Astfel, Liga 1 ar trebui să se reia pe pe 6 iunie și să se încheie pe 26 iulie. Au mai rămas de dsputat 8 etape de play-off și 12 etape de play-out. Cât despre Cupa României, turul semifinalelor ar urma să înceapă pe 24 iulie, respectiv returul pe 15-16 iulie, iar marea finală pe 29 iulie.

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: