Craniu uman, găsit în pădure, atârnat de un copac

De o imagine înfricoșătoare a avut parte în ajun de Bobotează un bărbat care a plecat de acasă pentru a aduce din pădure lemne cu care să se încălzească. Nu a ajuns bine în mijlocul pădurii că a zărit pe o creangă un craniu uman atârnând de o sfoară. Când și-a revenit din șoc, omul a sunat la 112 și a anunțat Poliția despre macabra descoperire făcută, o echipă de criminaliști deplasându-se la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba.

Descoperirea a fost făcută duminică de dimineață de un localnic din satul Iliești al comunei Ionești, care era în zăvoi după lemne. Acesta era însoțit de un consătean atunci când a observat că de creanga unui copac atârnă într-o frânghie un craniu. „Se pare că este craniul unui bărbat care a dispărut de acasă în urmă cu 2-3 ani și care avea aproximativ 50 de ani. Acesta avea probleme psihice și nu avea familie, locuia numai cu mama lui care la vremea respectivă l-a căutat, dar fără niciun rezultat.  Ar putea fi Eugen Drăghici. Din câte am înțeles, din corp nu s-a mai găsit nimic”, a precizat un funcționar din Primăria Ionești.

Craniul va fi trimis la „Mina Minovici”

Anchetatorii nu au descoperit alte fragmente osoase și au tras concluzia că, cel mai probabil, dat fiind și locul izolat în care a fost făcută descoperirea, craniul ar aparține unei persoane care s-a sinucis. „Se presupune că acest craniu ar fi al unui bărbat dispărut în urmă cu doi ani, însă acest lucru va fi stabilit numai de către cei de la Institutul Mina Minovici, în baza testului ADN. Este vorba de o persoană care s-a spânzurat, iar frânghia a putrezit și de aceea corpul a căzut și a fost mâncat de animalele sălbatice. Noi am luat craniul și îl trimitem la București”, a precizat medicul legist Florin Dijmărescu.

Testele ADN vor confirma dacă cel descoperit acum în pădure este bărbatul respectiv sau dacă anchetatorii trebuie să caute pe cineva care ar fi putut fi dus acolo și abandonat.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: