Crede că nu vor fi „ciuca bătăilor” dar nu au câștigat decât un joc

Echipele de seniori ale CSM Târgu Jiu nu au început prea bine noul sezon. În timp ce la handbal echipa pregătită de Liviu Andrieș are o victorie până acum, după cinci etape, doar o victorie, la baschet CSM a pierdut deja trei meciuri oficiale.

Directorul Robert Bălăeț are încredere că echipa de handbal fete a CSM se va descurca mai bine în perioada următoare, bazându-se pe jocul bun al echipei din ultimele meciuri. În ultima etapă jucătoarele de la Târgu Jiu au pierdut pe final de meci cu CSM Slatina, chiar în ultima secundă. Acum handbalistele vor juca în week-end cu o formație din aceeași zonă a clasamentului, Măgura Cisnădie, Bălăeț fiind optimist. „După un început foarte bun au urmat o serie de eșecuri, majoritatea dintre ele prevăzute de noi, însă ultimul joc, cel disputat cu Slatina, a fost ca un duș rece. Probabil, ne-am luat-o în cap, am crezut că o să câștigăm foarte ușor și sportul te pedepsește”, a spus Bălăeț la Accent Tv, adăugând că speră să recupereze punctele pierdute cu Slatina din meciul cu Măgura: „Deocamdată, suntem ok. Nu avem foarte mult timp să fim supărați, pentru că urmează un meci cu Măgura Cisnădie, în care sper să ne recuperăm punctele pierdute cu Slatina. O victorie aici ar fi un bonus. Ştiam de la început că toate meciurile o să fie infernale, pornim cu șansa a doua, pentru că suntem o echipă nou-promovată cu un buget foarte mic și nu trebuie să lăsăm niciodată piciorul de pe accelerație. Toți vin să câștige aici, la Târgu Jiu. În mintea lor, pleacă cu cele trei puncte, dar nu o să fie așa. Suntem o echipă puternică! A fost un moment de slăbiciune și fetele o să treacă, împreună cu antrenorii, peste acest duș rece. Nu o să fim ciuca bătăilor. Suntem o echipă mică, dar sunt convins că o să scăpăm de retrogradare”.

CSM Târgu Jiu este echipă nou promovată în Liga Florilor și lotul acesteia nu este încă omogen după numeroasele transferuri perfectate în vară dar și după începerea sezonului.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: