Creditorii de la Pandurii vor continua procesele cu asociații

Pandurii Târgu Jiu avea în derulare două procese, unul pentru dobânzi și penalități la sumele de bani câștigat la Înalta Curte de Justiție, și altul pentru sumele cu care membri asociați s-au angajat să susțină Pandurii la intrarea în insolvență. Aceste procese vor continua și în cazul falimentului pentru a se recupera banii pentru creditori.

După demararea procedurii de faliment la Pandurii Târgu Jiu ar urma valorificarea activelor clubului în această categorie intrând și datoriile ce trebuie recuperate în instanță, care se ridică la peste 150 de miliarde lei vechi, după cum a precizat Camilian Floroiu, directorul sportiv al clubului. „Administratorul judiciar valorifică activele clubului, patrimoniul, care este unul destul de mare, ca să facă plățile către creditori. Chiar și procesul pe care l-am demarat anul acesta de 150 de miliarde de lei vechi cred că e suma, chiar și acesta va continua și, în eventualitatea în care se câștigă acei bani vor intra în conturile clubului și se vor împărți către creditori”, spunea Camilian Floroiu la Accent Tv întrebat fiind de pașii ce vor fi urmați după demararea procedurii de faliment.  

Dacă ar fi avut aceste sume de bani, plus cele care încă sunt încă în  conturile clubului, se puteau face plățile către creditori și clubul putea ieși din insolvență, mai ales că există încă alte active care puteau fi valorificate, terenuri, clădiri, autocare. O mare parte din bugetul clubului a fost folosită mulți ani la crearea infrastructurii din stadionul de la Târgu Jiu, terenul de joc, instalația de degivrare a acestuia dar și la terenul sintetic pe care se pregătesc și joacă acum gratuit toți copii legitimați la cluburile din Târgu Jiu. Au fost amenajate de asemenea două terenuri sintetice la Motru și Rovinari, investițiile fiind tot ale clubului Pandurii.

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: