Se anunță încă o nuntă în showbizul românesc. S-au cunoscut printr-o aplicație

Actorul Alexandru Ion, cunoscut publicului și datorită rolului din serialul “Lia, soția soțului meu” de la Antena 1, se va căsători în curând. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Evelyne, femeia pe care o va duce la altar anul viitor și pe care a cunoscut-o prin intermediul unei aplicații de dating. 

Într-un recent interviu acordat pentru Impact.ro, cei doi îndrăgostiți au povestit că, pe lângă proiectele profesionale, principala lor preocupare este amenajarea căminului conjugal în care se vor muta. 

În ceea ce privește căsătoria, cei doi vor deveni oficial soț și soție anul viitor. Momentan, Alexandru și Evelyne își doresc o petrecere restrânsă și rămâne să își convingă părinții, care, dimpotrivă, vor să sărbătorească evenimentul alături de prieteni și rude.

Alexandru Ion și Evelyne mai au de stabilit un aspect important legat de nunta lor și anume alegerea nașilor. Iar până la momentul respectiv vor decide dacă nunta lor va fi una restrânsă sau prima nuntă festival, cum ne-au spus, mai în glumă, mai în serios, cei doi îndrăgostiți. Actorul va reveni pe micul ecran pe 24 august, când va începe la Antena 1 cel de-al doilea sezon al serialului “Lia, soția soțului meu”, produs de Ruxandra Ion.

Evelyne a intrat în viața lui în urmă cu mai bine de un an, prin intermediul unei aplicații de dating, unde amândoi și-au făcut cont. Deși astfel de întâlniri sunt ca o loterie, în cazul de față lucrurile sunt cu happyend. De la o banală întâlnire, cei doi s-au văzut, s-au plăcut, iar semn că relația este una serioasă, actorul a decis să îi ofere inelul de logodnă. „Trăiesc cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții personale și mă bucur enorm că se suprapune cu cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții profesionale. Logodnica mea nu e colegă de breaslă, e în cu totul și cu totul alt domeniu, nu are legătură cu lumea artistică sau, mă rog, are acum legătură cu lumea artistică prin asocierea cu mine. Ne-am cunoscut pe Tinder și de acolo au evoluat lucrurile”, declara recent, pentru Unica.ro, Alexandru Ion.

Galerie foto


Vizualizări: 26,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: