Cremă de fasole uscată

Ai nevoie de:

200 g fasole uscată

2 căței de usturoi

1 frunză de dafin

1 ou

1 castravete murat

Un gogoșar murat

100 g măsline negre

Ulei, sare, piper, boia dulce

Cum pregătești:

Fasolea o înmoi câteva ore după care o pui la fiert, cu sare și o lingură de ulei. Când boabele s-au fiert pui frunza de dafin și oprești focul. Dintr-un ou și puțin ulei faci puțină maioneză. Castravetele, gogoșarul și măslinele le tai solzișori și le pui în castronul cu boabele de fasole. Ceapa și usturoiul le toci mărunt și le călești în puțin ulei. Le pui și pe acestea peste fasole și adaugi și maioneza, puțină boia dulce, piper și sare. Amesteci totul și ...poftă bună!  

Vizualizări: 2,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: