Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Piept de curcan cu legume

Ai nevoie de:

1 kg piept curcan

2-3 linguri ulei

500 g cartofi

200 g mazăre

200 g fasole verde

1 legătură mărar

2 ardei

2-3 morcovi

50 g unt

Sare, piper, cimbru

Ai nevoie pentru sos:

200 ml lapte

50 g unt

2 linguri făină

Cum pregătești:

Ungi cu puțin unt pieptul de curcan, îl condimentezi cu sare, pipr și cimbru și îl dai la cuptor.

Cum pregătești sosul:

Topești restul de unt, adaugi făina și laptele fierbinte și amesteci continuu pentru a evita formarea cocoloașelor. Lași sosul deoparte. Cureți și tai toate legumele. Cartofii îi fierbi în apă cu sare, iar separat fierbi restul legumelor. După ce au fiert le scurgi și le călești cu unt. La final adaugi mărarul tocat fin. Servești pieptul de curcan rumenit bine, cu legumele și sosul alb.

Vizualizări: 1,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: