Creștere alarmantă a cazurilor pozitive în școlile din Gorj

Zeci de noi cazuri de Covid în școlile din județul Gorj. În ultimele 24 de ore au fost confirmați 24 de elevi și alte 9 cadre didactice.

”Avem 5 elevi la Colegiul Național ”Spiru Haret" din Târgu Jiu, 2 elevi la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu și un elev la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. De asemenea, mai avem 5 elevi la Colegiul ”George Coșbuc” din Motru, un elev la Liceul Teologic din Târgu Jiu, unul de la Colegiul ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu și încă unul de la Școala Gimnazială nr. 1 din Rovinari. Totodată, în școlile din Cărpiniș, Polovragi, Motru și Târgu Cărbunești au mai fost confirmate câte un caz în fiecare unitate, iar la Școala Pompiliu Marcea din Târgu Jiu au mai fost depistați alți 2 elevi”, transmite ISJ Gorj.

Virusul nu a ocolit nici cadrele didactice. ”Avem un cadru didactic la Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea” din Târgu Jiu, doi de la Liceul Tehnologic din Turceni, unul de la Liceul Tehnologic ”Ion Mincu” din Târgu Jiu, unul de la Liceul din Mătăsari. Un caz pozitiv am avut și la Colegiul Național ”Spiru Haret” din Târgu Jiu, la Școala Gimnazială Drăguțești, la Liceul Tehnic din Motru și un caz la Liceul Auto ”Traian Vuia” din Târgu Jiu", a precizat sursa citată.

Un caz pozitiv s-a înregistrat și în rândul personalului auxiliar, fiind vorba despre un îngrijitor de la Liceul Energetic din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: