Crima la Bolbosi

O femeie de 77 de ani a fost gasita moarta in casa. Femeia a fost înjunghiată, la fata locului venind atat criminalisti cat si procurorul Emil Moţa. Evenimentul a avut loc ieri in Bolbosi, în satul Valea. 


Poliţiştii de investigaţii criminale şi criminalişti ai I.P.J. Gorj, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează cercetări pentru a lămuri cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul unei femei, de 77 ani, din comuna Bolboşi.

În seara zilei de 2 ianuarie a.c, ora 18:05, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către F.I., din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, despre faptul că a găsit-o pe mătuşa sa, F.E., de 77 ani, din aceeaşi localitate, decedată, chiar în imobilul în care aceasta locuia singură.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi specialişti criminalişti din cadrul I.P.J. Gorj, medic legist, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cu această ocazie, deşi în locuinţă erau bunuri de valoare, nu au fost constatate urme de răvăşire sau lipsa acestora.

Cadavrul, pe care au fost constatate urme de violenţă la nivelul toracelui şi abdomenului, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: