Crimă și sinucidere la spital. update: Biletul de adio este șocant

O asistentă de 45 ani, din municipiul Slatina, a fost omorâtă cu bestialitate sâmbătă noaptea de un brancardier de 56 ani, tot din Slatina, odioasa crimă având loc pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Tragedia a avut loc în timp ce cei doi erau în timpul serviciului, iar după ce și-a înjunghiat victima cu un cuțit, bărbatul s-a sinucis. Surse apropiate anchetei spun că cei doi angajaţi ai spitalului, asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 45 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 54 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărțiți.

Ambii erau divorțați. Femeia avea doi copii. Surse apropiate anchetei arată bărbatul ar fi comis crima din gelozie şi că ar fi fost cunoscut pentru ieşirile lui. Tot surse arată că prima soţie a bărbatului ar fi divorţat de el din cauza comportamentului lui violent, iar asistenta ar mai fi fost agresată fizic de infirmier la locul de muncă.

Conform directorului spitalului, Cătălin Rotea, care a făcut mai multe declaraţii pentru Ştirile Digi 24, crima s-a petrecut într-un salon. Înainte de crimă, uşile salonului au fost blocate. Asistenta care se afla pe tura de noapte a constatat că uşa e blocată, a chemat pompierii, iar eu au spart uşa, după care au făcut descoperirea.

Update: Bărbatul a lăsat un bilet acasă la el, în Slatina, din care rezultă că și-a premeditat fapta. Acesta a scris că asistenta Ramona Cosmescu avea o relaţie cu un poliţist şi că cei doi puneau presiune pe el să ucidă un medic şi o asistentă.

Cristina Mischie este șefa Secţiei de Psihiatrie, iar Alice Popescu, asistenta șefă.

Vizualizări: 3,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: