Crimă urmată de sinucidere într-o comună din Gorj

O crimă urmată de sinucidere a tulburat liniștea în comuna gorjeană Hurezani. Un bărbat a intrat peste fosta soție și, pe fondul unui conflict mai vechi, a înjunghiat-o de mai multe ori și a lăsat-o în agonie. Rănile mult prea grave au dus la decesul femeii. Când și-a dat seama ce a făcut, bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Totul s-a întâmplat, la finalul săptămânii trecute. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj fac cercetări pentru omor, violare de domiciliu și ucidere din culpă.

Bărbatul a intrat în casa fostei soții noaptea. „A pătruns fără drept în imobilul în care se afla soţia sa, victima C.E. (aceștia fiind despărțiți în fapt) şi, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuţit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a abdomenului. Deşi victima a fost transportată de urgenţă la spital unde s-a intervenit chirurgical, starea de sănătate s-a agravat, iar leziunile ce i-au fost produse au condus la decesul acesteia”, au transmis anchetatorii.

După ce a comis crima, bărbatul și-a pus capăt zilelor. “După săvârşirea infracţiunilor descrise mai sus, numitul C.S. s-a deplasat cu autoturismul personal la locuinţa sa din comuna Hurezani, jud. Gorj, unde s-a sinucis prin spânzurare. Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe”, se mai arată în comunicatul Parchetului.

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 16,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: