Cristea câștigă procesul cu Primăria Târgu Jiu

Narcisa Cristea a reușit luni la Tribunalul Gorj să anuleze raportul de evaluare prin care primise calificativul “nesatisfăcător” de la primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pentru activitatea desfășurată anul trecut ca director economic al primăriei.

“Admite cererea principală, anulează raportul de evaluare a performanţelor individuale ale reclamantei aferent perioadei 01.01.2018-31.12.2018 şi soluţia de respingere a contestaţiei prealabile. Obligă Instituţia primarului municipiului Tg-Jiu la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în cuantum de 3570 lei”, se arată în decizia instanței, care poate fi atacată cu recurs.

Cristea risca să fie concediată după primirea acelui calificativ, dar a intrat în concediu medical până când a reușit să suspende în instanță documentul semnat de primarul Marcel Romanescu.

Și Ermina Pasăre, șefa de la Urbanism, a primit calificativul "nesatisfăcător", fiind și ea în proces cu primăria. La rândul lui, Marian Rotaru a fost demis după ce a primit același calificativ în calitate de director al Direcției de Patrimoniu. (A.A.)

Vizualizări: 1,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: