Cristian Lupuţ: La Severin era un gazon mai de calitate decât acesta

ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat deja două meciuri pe terenul de la Târgu Jiu, acolo unde mai evoluează încă două echipe, Pandurii Târgu Jiu şi FCU Craiova. Antrenorul Cristian Lupuţ crede că nu este vorba neapărat de terenul de la Târgu Jiu în cazul rezultatelor slabe ale echipei sale, dar laudă terenul de la Severin pe care ACS Viitorul a evoluat în acest sezon.

ACS Viitorul Târgu Jiu se apropie cu paşi mari de zona retrogradării, după ce mai multe echipe care aveau meciuri restanţă au recuperat terenul pierdut, iar echipa lui Cristian Lupuţ nu a mai câştigat nici un meci de patru etape. Dacă în urmă cu cinci etape se afla la un pas de podium, acum ACS Viitorul se află la trei puncte de zona retrogradării.

Fără nici o victorie pe terenul de la Târgu Jiu, antrenorul Cristian Lupuţ nu dă vina pe teren, dar consideră că acesta e mai prost decât cel de la Severin, pe care ACS Viitorul a evoluat de la începutul acestui sezon: „Nu ştiu dacă nu ne prieşte noul teren din Târgu Jiu, dar la Severin era un gazon mai de calitate decât acesta”. ACS Viitorul era singura echipă care juca pe terenul  de la Severin, după ce FCU Craiova alesese terenul de la Filiaşi, înainte de a se muta apoi la Târgu Jiu. Acum terenul de la Târgu Jiu este călcat de trei echipe şi e greu de crezut că mai poate rezista mult în condiţiile în care se dispută şi câte două meciuri pe săptămână.

Lupuţ a fost dezamăgit şi de audienţa redusă de spectatori de la ultimul meci, dar a pus absenţa spectatorilor pe seama lipsei de rezultate a echipei sale: „Sper să aducem mai mulţi spectatori la stadion, fiindcă acum au fost foarte puţini. Dar pentru asta trebuie să avem rezultate şi un joc plăcut”. La ultimul meci al ACS Viitorul de pe Municipal doar 150 de spectatori au fost prezenţi în tribune, acesta fiindcel de-al doilea joc disputat la Târgu Jiu. La meciul de debut pe noua arenă, cel cu Dunărea Călăraşi, au fost aproximativ 1000 de spectatori, atunci majoritatea având invitaţii primite din partea clubului condus de Alin Zgripcea, pentru că la casa de bilete s-au vândut mai puțin  de 40 de bilete. Confruntându-se deja cu situaţia aceasta şi la Severin, cei de la ACS Viitorul nu au mai deschis decât o tribună la ultimul meci de pe Municipal.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: