Handbalistele de la CSM aduc la Târgu Jiu o câştigătoate a Cupei EHF

CSM Târgu Jiu intră în elita handbalului românesc chiar din primul sezon de la înfiinţarea echipei feminine. Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor aduce o mare bucurie iubitorilor de handbal la începutul anului viitor. Echipa antrenată de Liviu Alndrieş va juca la Târgu Jiu, în șaisprezecimilor de finală  ale Cupei României, cu SCM Craiova, echipă care în urmă cu un sezon a câştigat Cupa EHF.

Marți a avut loc, la sediul Federației Române de Handbal, tragerea la sorți a meciurilor din șaisprezecimile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Meciurile au fost programate pe data de 15 ianuarie 2020, iar echipa de handbal locală va evolua împotriva formaţiei SCM Craiova care evoluează în Liga Florilor şi care în urmă cu un sezon câştiga cupa EHF.

Meciul se anunţă a fi foarte interesant, nu numai prin prisma valorii adversarului, ci şi prin forma bună arătată de handbalistele de la Târgu Jiu, organizatorii aşteptând o audienţă record la acest meci care se va juca la Sala Sporturilor.

Cu ocazia meciului din faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la Târgu Jiu va veni una dintre cele mai bune echipe din handbalul feminin românesc, SCM Craiova. Echipa oaspete este favorită, după cum a recunoscut şi antrenorul handbalistelor de la Târgu Jiu, care au încheiat prima parte a sezonului pe podium, fiind echipa surpriză a campionatului. “Craiova este una dintre echipele reprezentative din handbalul românesc. Are în palmares numeroase trofee. Noi suntem abia la început de drum. Echipa din Craiova pleacă cu prima şansă. În schimb pentru CSM Târgu Jiu va fi o adevărată provocare, iar pentru publicul spectator, iubitor de handbal, va fi o adevărată sărbătoare. Sperăm să contribuim din plin la un spectacol handbalistic la care să asiste cât mai mulţi spectatori din Târgu Jiu, pe care îi aşteptăm la sală să susţină echipa”, a declarat pentru Radio Infinit, imediat după tragerea la sorți, antrenorul echipei CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieş.

Meciul se anunţă a fi dificil pentru echipe lui Liviu Andrieş, dar atractiv pentru suporterii de handbal, pentru că la Sala Sportuilor va evolua în premieră o formaţie de top, câştigătoare de cupă europeană, echipa din Bănie având în vitrină Cupa EHF.

Tabelul complet al partidelor:

CSM Târgu  Jiu – SCM Craiova

HC Dunărea Brăila – HC Zalău

CSM Roman – CSU Reșița

CS Dacia Mioveni 2012 – CSM Târgu Mureș

CSM Galați – CS Rapid București

CS Activ Prahova Ploiești – AHCM Slobozia

CS Marta Baia Mare – CSM București

CSU Neptun Constanța – CSU Cluj-Napoca

CSU Știința București – CSM Corona Brașov

CS Știința Bacău – ACS SNKK

CSU Vest Timișoara – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ACS Spartac UNEFS București – SCM Gloria Buzău

CSM Slatina – CS Danubius Călărași

HC Dinamo București – CSU Târgoviște

CS Măgura Cisnădie – SCM Rm Vâlcea

ACS Crișul Chișineu Cris – CS Minaur Baia Mare

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: