UCB Târgu Jiu se deplasează la Alexandria în optimile Cupei României

Echipa de handbal a UCB Târgu Jiu va întâlni CSM Alexandria în optimile Cupei României. Meciul se va disputa pe data de 8 decembrie pe terenul echipei din Alexandria.

Federația Română de Handbal a organizat marţi tragerile la sorţi pentru meciurile din Cupa României. Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu va juca în cadrul optimilor de finală ale Cupei României masculin unde va întâlni CSM Alexandria. Meciul se va disputa pe data de 8 decembrie, pe terenul echipei din Alexandria. Echipa din Târgu Jiu nu a avut noroc să joace cu o formaţie de top din handbalul românesc, cum a fost cazul handbalistelor de la CSM Târgu Jiu care aduc la Sala Sporturilor deţinătoarea Cupei EHF din sezonul trecut, SCM Craiova.

Din păcate handbaliștii de la UCB nu au avut nici norocul de a juca acasă și se vor deplasa la Alexandria. “Va fi o deplasare grea, echipa din Alexandria practică un joc foarte bun pe teren propriu, fiind an de an în primele trei locuri în cadrul Seriei B, în care evoluează. Sper să ne rezolvăm problemele medicale și să producem surpriza în Cupa României. Se știe că această competiție este una a surprizelor”, a declarat, pentru Radio Infinit, după tragerea la sorți, Robert Sakizlian, directorul sportiv al grupării gorjene.

La ultimul meci din campionat UCB s-a confruntat cu mari probleme de lot, având nu mai puțin de cinci jucători absenți din lotul de bază.

Adversarii gorjenilor din Cupa României, CSM Alexandria, evoluează  în Seria B a Diviziei A, unde ocupă locul 2, cu șase victorii și două înfrângeri în acest sezon.

Programul optimilor Cupei României la handbal masculin:

CSM Alexandria – UCB Târgu Jiu

CSM Făgăraș – HC Dobrogea Sud Constanța

CSM Sighișoara – HC Buzău

CSM Focșani – Potaissa Turda

Dinamo București – Dunărea Călărași

CSU Pitești – SCM Poli Timișoara

Minaur Baia Mare – CSM Bacău

U Cluj – CS Magnum Botoșani

Vizualizări: 320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: