Nepregătiţi de impactul cu Liga Naţională: CSM a pierdut şi la Sighet

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu nu a reuşit să se impună nici în meciul din etapa a şasea, deşi a întâlnit ultima clasată din grupa valorică B. Jucătorii antrenaţi de Claudiu Alionescu au pierdut în faţa CSM Sighetu Marmaţiei, scor 84- 77, dovedind că nu sunt pregătiţi pentru a evolua din primul sezon în Liga Naţională.

Gorjenii de la CSM Târgu Jiu nu îşi găsesc locul în Liga Naţională, acolo unde au fost repartizaţi în grupa valorică B. Deşi a fost o mare bucurie la primirea invitaţiei de participare a CSM în primul eşealon al baschetului, chiar şi grupa valorică B este greu digerată de baschetbalişti.

Fără transferuri spectaculoase în vară, echipa de baschet a CSM nici nu poate emite mari pretenţii, mai ales că se bazează pe un lot compus în mare parte din jucători tineri şi foarte tineri. În ultima etapă, cea de-a şasea a acestui sezon, echipa locală s-a deplasat la Sighetul Marmaţiei, pentru meciul cu ultima clasată. Gorjenii au bifat la Sighet prezenţa la meci şi cel de-al cincilea joc consecutiv fără victorie, fiind învinşi de echipa locală, CSM Sighetul Marmaţiei, cu scorul de 84-77. Diferenţa de scor nu a fost una majoră, şi nici jocul foarte slab, iar cele două formaţii au avut perioade egale de dominare în prima parte a meciului, gazdele câştigând primul sfert la un scor foarte clar, 30-21 iar oaspeţii impunându-se în sfertul doi, scor 16 -25. În partea a doua a meciului însă echipa lui Claudiu Alionescu a cedat treptat teren şi a fost învinsă în ambele sferturi, 21-19 şi 17-12. Cei mai buni marcatori ai echipei târgujiene la acest meci au fost sârbul Djurasevic şi Borşa, care au reuşit câte 18 puncte fiecare, urmaţi de Andrei Gheorghe  cu 10 puncte, Rick Curry cu 9 puncte, Adrian Roșu cu 8 puncte, Alexandru Berca cu 7 puncte, Camil Berculescu cu 5 puncte şi Răzvan Bratoloveanu cu 2 puncte.

Acest eşec a dat posibilitatea echipei din Sighet să se apropie de CSM Târgu Jiu, aceasta fiind  prima victorie a sezonului pentru CSM Sighetu Marmaţiei. Cele două echipe se află la egalitate de puncte şi au aceeaşi linie de clasament. 

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: