Prima înfrângere pentru Jiul Rovinari a venit de la Ştiinţa Turceni

Liderul de la Liga 4 Gorj, Ştiinţa Turceni, a administrat prima înfrângere pentru cealaltă echipă neînvinsă până acum în acest sezon, Jiul Rovinari. Meciul disputat pe terenul de la Rovinari s-a încheiat cu scorul de 3-1, iar Ştiinţa Turceni a ajuns la 34 de puncte, fiind la opt puncte de a doua clasată.

Etapa a 12-a a adus faţă în faţă în campionatul judeţean cele două echipe neînvinse în acest sezon, Jiul Rovinari şi Ştiinţa Turceni. Meciul disputat pe stadionul din Rovinari a fost derby-ul etapei şi a dat liderului de la Turceni posibilitatea de a se distanţa în clasament faţă de a doua clasată, Petrolul Bustuchin.

Un alt derby local va fi programat la finalul acestei săptămâni la Turceni, acolo unde primele două clasate au meci direct. Aflată pe locul doi în continuare, cu 26 de puncte, echipa din Bustuchin a reuşit şi ea o performanţă în această etapă, aceea de a învinge la scor pe Petrolul Stoina, cu 9-1. Scorul etapei a fost înregistrat şi de  Vulturii Fărcăşeşti, echipa de pe locul trei învingând cu scorul de 9-0 pe Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia.  

CS Novaci a urcat pe locul patru după victoria obţinută în această etapă, în deplasare, scor 2-0 în meciul cu Parângul Bumbeşti Jiu.

Jiul Rovinari rămâne cu 21 de puncte după această etapă şi a coborât pe locul cinci, iar Petrolul Ţicleni se află pe locul şase după victoria cu 2-0 înregistrată în deplasare, cu Viitorul Negomir.

Galerie foto



Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: