Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Crochete de conopidă

O reţetă rapidă, săracă în calorii, dar cu un gust deosebit. Aveţi nevoie de o conopidă mare, 2 albușuri de ouă, mozzarella/parmezan sau brânză rasă,  rozmarin, oregano, piper și sare.

Spălaţi bine conopida, o desfaceţi în bucheţele şi o mărunţiţi într-un robot de bucătărie. Daţi la cuptorul preîncălzit pentru circa 20 de minute.

Când o scoateți, puneţi-o într-un prosop de bucătărie nu foarte gros și curat. O lăsaţi să se răcească un pic, apoi strângeţi-o ca pe o bilă în prosop, pentru a scoate lichidul din ea.

Amestecaţi conopida cu albușurile, mozzarella/parmezan sau brânza rasă și condimentele.

Puneţi o hârtie pergament pe o tavă. Întindeţi conopida  deasupra, ca pe un blat de pizza. Daţi la cuptor pentru 18-20 minute. Scoateţi de la cuptor, presătaţi brânză din belșug pe deasupra și daţi din nou la cuptor până când capătă o culoare ușor arămie.

Tăiaţi în crochete imediat ce aţi scos din cuptor.

Poftă bună! (Sursa: retete.unica.ro)

Vizualizări: 1,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: