Cronica Neagră

A furat din gospodăria vecinului

A furat din ograda vecinului bunuri în valoare de 350 lei şi acum este cercetat de poliţie. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani care în noapte de 9 spre 10  decembrie a intrat în ograda lui Aurel M. din comuna Bustuchin, de unde a furat un radiator din cupru şi 25 de litri de motorină. În urma a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este Marian C., din aceeaşi localitate. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate, suspectul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (A.A.)

Cercetaţi pentru furt de la locul de muncă

Doi muncitori de la o exploatare de carieră s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi că sustrăgeau bunuri de la locul de muncă. Primul, Iulian G. de 30 de ani a fost depistat în noaptea zilei de 12 decembrie în timp ce transporta cu autoturismul proprietate personală, cărbune lignit, sub formă de bulgări. În aceeaşi noapte Constantin M., de 40 ani, a fost prins în flagrant în timp ce transporta cu autoturismul proprietate personală, o rolă inferioară tip B2G şi un ax, ambele sustrase de la locul de muncă. (A.A.)

Lovite pe contrasens

Două femei au fost transportate la spital după ce au fost rănite într-un accident de maşină produs pe DN 66, în localitatea Bumbeşti-Jiu. Din primele cercetări s-a constanta că Ionuţ C., de 32 ani, din judeţul Olt nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens, tamponându-se cu autoutilitara condusă regulamentar de Dorel M.Z., de 34 ani, din judeţul Bihor. Victimele, două pasagere, au fost transportate la Spitalul Municipal Petroşani. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. (A.A.)

Accidentată pe marginea drumului

O femeie în vârstă de 58 de ani din Târgu-Cărbuneşti a fost transportată de urgenţă la spitalul din oraş după ce a fost accidentată pe marginea drumului. Şoferul Valeriu B., de 37 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC Creţeşti, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere şi a vătămat pe Valeria C din aceeaşi localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. (A.A.)

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: