Un bărbat din Polovragi a fost omorât de verişorul său

Un localnic din Polovragi a murit după ce căruţa în care se afla a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla nimeni altul decât verişorul său. Nenorocirea s-a întâmplat ieri dimineaţă pe Drumul Comunal 22 din localitatea Polovragi. Fiul victimei povesteşte că trebuia să fie în căruţă cu tatăl, norocul a făcut ca el să nu se trezească în momentul în care tatăl său a plecat de acasă.

Constantin Misailescu de 57 de ani din Polovragi a plecat dis-de-dimineaţă cu căruţa la o mătuşă pentru a o ajuta să taie porcii. Nu a mai apucat să ajungă acasă la rude întrucât căruţa în care se afla a fost lovită de un autoturism, iar impactul i-a fost fatal bărbatului. „Când l-am văzut în şanţ am alergat să văd în ce stare e, a răsuflat de două ori şi a murit în braţele mele“, a spus Nicolae Munteanu, unul dintre martorii accidentului.

Omorât de verişor

Autoturismul implicat în accident era condus de către verişorul victimei, Dumitru Misailescu. Cei doi erau certaţi aşa se face că gurile rele spun că ar fi vorba de o răzbunare. „S-au certat, nu vorbeau poate a făcut intenţionat poate a greşit numai el ştie“, povesteşte localnicul Ion Lăzăroiu. Verişorul victimei spune că a observat prea târziu căruţa. „Am încercat să depăşesc doi oameni care se aflau pe marginea drumului, nu am văzut căruţa care era nesemnalizată şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, îmi pare rău”, a spus Dumitru Misailescu.

Familiile celor doi au ajuns imediat la locul tragediei. Deşi nu sunt în relaţii tocmai bune nu pot concepe că ar fi fost vorba despre vreo intenţie rea. „A fost un accident, nu cred că era în stare să facă aşa ceva“, a spus Liliana, fiica victimei. Alin, fiul bărbatului decedat este în stare de şoc. El ar fi putut avea aceeaşi soartă ca tatăl său. „Trebuia să mă duc şi eu cu el la mătuşa lui dar nu m-am trezit, poate că eram şi eu mort acum dacă mă trezeam”, a spus acesta.

Unul în pământ, altul la închisoare

Conducătorul auto riscă să ajungă după gratii. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă. „Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului nu a păstrat banda de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală. În urma impactului bărbatul din vehiculul cu tracţiune animală a decedat astfel că pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Brâncuşi, inspector SPR Gorj.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Novaci în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: