C.S. Gilortul Târgu Cărbuneşti, sponsorizat de Mozzart Bet

Compania Mozzart Bet sponsorizează Clubul Sportiv Gilortul Târgu Cărbuneşti, asigurându-i echipamentul necesar. Despre sprijinul pe care această companie l-a oferit echipei din Cărbunești, a vorbit Stevcho Blazheski, director de Afaceri Corporative.

Reporter: Știm ca este singurul club de liga a III-a cu care aveți o colaborare. Cum ați ajuns la colaborarea cu C.S Gilortul?

Stevcho Blazheski: MozzartBet este compania care de la începutul său susține sportul in fiecare țară în care operează. Cluburile din ligile inferioare au permanent nevoie de susținere in activitate lor și aici MozzartBet vine în întâmpinarea lor ori de câte ori este nevoie in fiecare țară, cu campania care o desfășuram de mult timp, "Echipamente noi pentru campioni noi".


Rep: În ce anume constă colaborarea dintre Mozzart Bet și Clubul Gilortul?

S.B.:  Ca și restul cluburilor din ligile 2, 3, 4 MozzartBet oferă suport cu echipamentul necesar pentru C.S. Gilortul.


Rep: În cazul in care Gilortul se clasează pe un loc de play off, veți acorda un suport mai mare clubului?

S.B.: Suntem permanent cu cluburile care le sponsorizăm, așa va fi si cu C.S. Gilortul, ne vom bucura si vom susține în continuare dezvoltarea clubului și în momentul în care aceștia promovează.


Rep: Doriți să mai sponsorizați și alte cluburi de fotbal din ligile inferioare?
S.B.: Campania pe care am menționat-o, "Echipament nou pentru campioni noi" are exact acest scop, să susținem cât mai multe echipe și nu numai din fotbal, ci si din toate sporturile din România. 

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: