CS Mioveni şi FC Argeş, antrenamente suspendate la copii şi juniori

CS Mioveni şi FC Argeş, două dintre  echipele care evoluează în Liga 2,  au suspendat antrenamentele grupelor de copii şi juniori din cauza coronavirusului. Cluburile au trimis toţi copii şi juniorii acasă şi  fac dezinfecţia  spaţiilor utilizate la antrenamente.

Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor de copii şi juniori organizate de FRF şi Asociaţiile Judeţene de Fotbal (AJF) până la redeschiderea şcolilor, după ce Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă a decis, luni seară, închiderea instituţiile de învăţământ preuniversitar între 11 şi 22 martie, în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19.

În urma acestei decizii a FRF, conducătorii CS Mioveni, club care are echipa de seniori pe locul 2 în Liga 2, au hotărât, la rândul lor, suspendarea în această perioadă a activităţii grupelor de copii şi juniori.

Şi şefii clubului Campionii FC Argeş au luat aceeaşi măsură ca rivalii de la CS Mioveni. ”Conducerea clubului FC Argeş a luat act de hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă şi a decis oprirea totală a activităţii tuturor grupelor de la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi în perioada 11 martie - 18 martie. În această perioadă, la clădirea care găzduieşte juniorii alb-violeţi, dar şi în zonele adiacente, se va face va face dezinfecţie”, a anunţat clubul piteştean.

Echipa de seniori antrenată de Ionuţ Badea nu joacă în campionat la finalul acestei săptămâni, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica Bucureşti, formaţie retrasă din campionat. În schimb, şi-a programat un amical pentru sâmbătă, 14 martie, de la ora 12:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, cu CSM Slatina, a doua clasată din Seria a 3-a a Ligii 3, echipă care şi ea stă în acest weekend.

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: