Scandal la frontieră cu persoane care refuză carantina

Un scandal a izbucnit marţi seară într-un centru de carantină din judeţul Arad, după ce 23 de persoane care s-au întors din Italia au refuzat să intre în carantină. În centru erau deja 48 de persoane cazate.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. A fost chemat și un echipaj de pompieri pentru a sparge uşa, însă oamenii nemulţumiţi ar fi blocat în interior echipajul de pompieri.

 
Reprezentanţii Prefecturii Arad au precizat că că a fost vorba despre un grup de persoane care au refuzat să intre în carantină.

”Câteva persoane au refuzat să intre în carantină, motivând că nu au probleme de sănătate. Din această cauză, s-a solicitat de către DSP sprijinul Poliţiei. Nu au existat incidente”, a transmis Prefectura Arad. Potrivit unor surse locale, este vorba de familii de romi.

 
La rândul lor, reprezentanţii DSP Arad au precizat că nu a fost vorba despre blocarea pompierilor în centru, însă 23 de persoane au refuzat să intre în carantină.

După ce s-a discutat cu ele, au acceptat să intre în carantină, fiind duse într-un alt centru pentru a nu-i tulbura pe cei 48 care sunt deja cazaţi în centru.

Vizualizări: 2,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: