Gilortul Cărbuneşti şi-a securizat locul doi în clasament

Meciul din etapa a opta a Ligii 3 dintre Gilortul Târgu Cărbuneşti şi  Viitorul Șimian s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, la pauză 1-1. Prin acest rezultat Gilortul şi-a securizat locul doi din clasament pe care nu îl mai poate pierde indiferent de rezultatele ultimei etape de play-out.

Cu acest punctul obținut în meciul cu Viitorul Şimian, Gilortul își asigură, cu o etapă înainte de finalul sezonului, locul 2 în play-out, 6 în clasamentul general, la fel ca în sezonul 2020-2021. Gilortul a dominat partida dar a şi ratat foarte mult în acest meci. Scorul partidei a fost  deschis de Gelu Velici (8') care a scăpat din marcaj și a fructificat, din 7-8 metri, centrarea primită de pe dreapta. Dominarea Gilortului s-a concretizat după o fază prelungită de atac în careul advers, Bucur l-a găsit nemarcat pe Angel Ciutică, iar mijlocașul a restabilit egalitatea cu un șut la colțul lung. Dănăricu (42' şi 45'+2) și Gelu Velici (44') au semnat ultimele ocazii ale primei reprize, după cum a mai informat formaţia gazdă în cronica acestui meci. După o eroare colectivă a defensivei gazdelor din debutul reprizei secunde, Gelu Velici (47') a profitat şi a înscris cu un șut din careu la colțul lung, trecându-și echipa în avantaj. Cu patru minute înainte de final, Denis Bucur a restabilit egalitatea trimițând cu capul la colțul lung centrarea lui Almăjanu de pe partea dreaptă.

Gorjenii reuşesc astfel încă un joc frumos pentru suporterii de la Cărbuneşti şi o clasare onorabilă la final de sezon, cu speranţe pentru următorul. Gilortul va susține ultima partidă a sezonului, una fără miză, sâmbătă 28 mai, începând cu ora 18:00, la Petroșani, împotriva formației locale, Jiul.

Vizualizări: 1,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: