CS Pandurii are nouă pugilişti la Naţionalele de juniori

În perioada 15 – 18 octombrie Municipiul Târgu Jiu este gazda Campionatului Naţional de box, întrecere care a debutat joi cu primele meciuri. La competiţia organizată de Federaţia Română de Box şi CS Pandurii Târgu Jiu participă şi nouă sportivi ai clubului târgujian.

Campionatul Naţional de box pentru juniori a debutat joi după amiază la Sala Sporturilor din Târgu Jiu unde au urcat deja în ring primii pugilişti calificaţi la faza finală. Antrenorul Doru Neamţu, de la CS Pandurii, care este implicat în organizarea întrecerii a precizat că vor urca în ring aproximativ 200 de sportivi juniori printre care şi nouă juniori de la CS Pandurii, născuți în 2004 și 2005. Dintre aceştia şapte pugilişti sunt pregătiţi de antrenorul Doru Neamţu şi doi de antrenorul Ion Geică.

Competiţia are o dublă importanţă pentru sportivi pentru că aceia care vor deveni campioni naţionali vor reprezenta România la Campionatul European din Bulgaria, care se va desfășura în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie. Cei de la Pandurii au gânduri mari şi speră să aibă un campion la această întrecere, la categoria 70 kg. „Obiectivul nostru este să luăm cât mai multe medalii dar noi sperăm să scoatem un campion la categoria 70 kilograme. Este foarte greu în rest, avem copii născuți în 2005, care vor fi juniori mari abia la anul”, a precizat antrenorul Doru Neamțu la Accent Tv.

Joi dimineaţă,  angajaţii Săli Sporturilor au montat ringul pe care a debutat deja competiţia cu primele meciuri, acestea urmând să continue vineri şi sâmbătă iar duminică vor avea loc finalele întrecerii.

Din cauza pandemiei de coronavirus, în sală nu au acces decât sportivii, antrenorii şi oficialii FRB şi arbitrii, cu toţii având teste efectuate la zi pentru coronavirus.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: