CSM Târgu Jiu a aflat adversarii din Cupa României la baschet

Baschetbaliştii pregătiţi de Claudiu Alionescu şi-au aflat luni adversarii din noua stagiune a Cupei României. Federaţia Românâ de Baschet a organizat tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor din prima fază a Cupei României la baschet masculin, ediţia 2022-2023.

În cadrul evenimentului, la care au fost invitaţi să participe toţi cei 18 reprezentanţi ai cluburilor din LNBM, a avut loc tragere la sorţi pentru stabilirea componenţei grupelor din Cupa României, sezonul 2022-2023, dar şi licitaţia pentru stabilirea cluburilor care vor fi desemnate gazde ale celor 6 grupe din cea de a doua competiţie majoră din baschetul românesc.

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a fost repartizată în Grupa E, alături de BC CSU Sibiu și SCM Ohma Timișoara. În primul tur cele 18 formații înscrise au fost repartizate în șase grupe, de câte trei, fără să existe capi de serie. Se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare iar câștigătoarele grupelor avansează în Final 8, unde se vor califica și cele mai bune două locuri 2 în urma acestui prim tur, a informat csmtargujiu.ro.

Potrivit tragerii la sorți, grupele sunt următoarele, ordinea fiind cea în care s-au extras echipele:

Grupa A – CSM Oradea, FC Argeș Pitești, CSM Petrolul Ploiești

Grupa B – SCM U Craiova, Laguna București, CSM Athletic Constanța

Grupa C – U-BT Cluj-Napoca, CSA Steaua București, Dinamo București

Grupa D – CSM VSKC Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, CSM Târgu Mureș

Grupa E – BC CSU Sibiu, CSM Târgu Jiu, SCM Timișoara

Grupa F – Rapid București, CSM 2007 Focșani, CSM Galați

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: