CSM Târgu Jiu a aflat în ce serie a fost repartizată

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria B a Diviziei A. Din componenţa seriei fac parte echipe din Harghita, Oradea, Baia Mare, Slatina, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Turda, Timișoara, Reșița, Râmnicu Vâlcea şi Bistrița-Năsăud.

CSM Târgu Jiu şi-a aflat adversarele din următoarea stagiune a Diviziei A. Echipa din Târgu Jiu a fost repartizată în Seria B, care are 13 echipe în componenţă. Vineri, 27 august, a avut loc tragerea la sorți a programului competițional în Divizia A, atât la feminin, cât și la masculin, prilej cu care s-a aflat și componența seriilor. Astfel, eșalonul secund feminin va avea doar două serii. De remarcat faptul că echipele care vor termina pe primul loc în fiecare serie, vor promova direct în Liga Florilor.

Din Seria B mai fac parte, alături de CSM Târgu Jiu: HC Harghita Odorhei, Tonic Oradea, CNOPJ Baia Mare, Amy Slatina, U Cluj-Napoca, Arena Târgu Mureș, Liviu Rebreanu Turda, CSU Timișoara, CSU Reșița, CSU Oradea, CNE Râmnicu Vâlcea, Gloria II Bistrița-Năsăud, după Cuma informat CSM pe site-ul oficial.

Campionatul Diviziei A va debuta pe data de 12 septembrie iar CSM Târgu Jiu va întâlni în prima etapă, în deplasare, pe CSU Oradea, echipă pe care a reuşit să o învingă în partida amicală de la Memorialul „Mircea Paşek”, scor 32-27.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: