Transfer de marcă la Universitatea Craiova

Începutul ezitant de sezon i-a determinat pe oficialii Universității Craiova să caute întăriri . Primul pe lista lui Laurențiu Reghecampf este Lyes Houri, fost internațional de tineret al Franței.

Universitatea Craiova nu a impresionat în acest start de campionat, fiind doar pe poziția a șaptea a clasamentului după primele șase runde. ProSport a informat că antrenorul Laurențiu Reghecampf vrea să își întărească lotul de jucători și a pus ochii pe Lyes Houri, în vârstă de 25 de ani. Mijlocașul a evoluat pentru echipele reprezentative U16, U17 și U19 ale Franței, pentru care a marcat, în total, un singur gol în 22 de jocuri. Reghecampf consideră că francezul poate aduce un plus în compartimentul median, astfel că i-a transmis patronului Mihai Rotaru că și-l dorește în lot.

Lyes Houri este născut din mamă algeriană și tată marocan, astfel că este eligibil să reprezinte și reprezentativele celor două țări, în afară de cea a „cocoșilor”. Mijlocașul a avut o singură experiență în România, unde a evoluat în Liga 1 între 2018 și 2020. În această perioadă, el a evoluat în 46 de meciuri pentru Farul Constanța (fosta Viitorul), reușind să își treacă de patru ori numele pe lista marcatorilor.

Vizualizări: 1,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: