CSM Târgu Jiu a ales un antrenor de viitor pentru secţia de fotbal

CSM Târgu Jiu are începând de la 1 august şi secţie de fotbal iar alegerea conducerii clubului este una care dă speranţe tinerei generaţii. După ce a refuzat Pandurii zilele trecute, Mario Găman este decis să accepte oferta de la CSM Târgu Jiu de a antrena la secţia de fotbal a clubului primăriei.

CSM Târgu Jiu a profitat de indecizia celor de la Pandurii şi a reuşit să îl convingă pe unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni ai tinerei generaţii, antrenorul Mario Găman, să vină la secţia de fotbal.

Înfiinţată în această vară, noua secţie va avea grupe de copii născuţi între anii 2010 – 2015, o mare parte dintre aceşti copii fiind acum pregătiţi de Mario Găman şi Bobi Staicu, cei doi tehnicieni care au antrenat în ultimul sezon la Pandurii şi ale căror grupe de copii au jucat în campionatele judeţene pentru Pandurii.

Găman a apreciat că s-a muncit bine până acum la CSM Târgu Jiu, la celelate secţii şi de handbal sau baschet. Acesta a confirmat la Accent Tv că a purtat discuţii cu directorul CSM, Robert Bălăeţ şi este interesat de propunere: „Este un proiect important, un proiect de care acest oraş are nevoie, pentru viitorul tinerilor fotbalişti gorjeni. Unde este seriozitate şi lucrurile sunt puse la punct, de ce să nu-ţi doreşti să colaborezi? Deocamdată nu este nimic oficial, suntem la stadiul de discuţii, dar ne dorim acest lucru şi cred că proiectul se va realiza. S-a văzut la handbal, la baschet, s-a plecat de jos şi s-au reuşit lucruri mari în scurt timp, şi asta este un bonus. De aceea, noi am întrerupt negocierile cu alte echipe. Am avut discuţii avansate cu alte două formaţii, dar dorim să rămânem şi lângă acesti copii minunaţi pe care îi avem”.

Mario Găman a refuzat deja o serie de oferte venite în vară din ţară, atunci făcând-o în special pentru a antrena Pandurii, dar şi pentru a rămâne în Târgu Jiu unde este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori la nivel de copii şi juniori.

Vizualizări: 1,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: