CSM Târgu Jiu a pierdut meciul decisiv pentru salvarea de la retrogradare!

CSM Târgu Jiu a pierdut ambele meciuri de la Galați și lupta pentru salvarea de la retrogradare. CSM Galați s-a impus, miercuri seară, și în cel de-al doilea meci al seriei de două jocuri disputate la Galați, scor 91-80.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a ratat meciul salvării de la retrogradare, pierzând seria de patru jocuri cu CSM Galați în care nu a câștigat decât un joc.

Deși erau optimiști și sperau că vor aduce meciul decisiv la Târgu Jiu, baschetbaliștii gorjeni nu au reușit să câștige nici un meci din cele două programate la Galați și și-au semnat astfel retrogradarea.

Ultimul meci a fost unul echilibrat însă și gorjenii ar fi putut să se impună, mai ales după ce au condus la pauză. „În prima repriză a meciului de la Dunăre, fiecare echipă a reușit să se desprindă la zece lungimi, gazdele în primul sfert, iar oaspeții în ce de al doilea. La pauză diferența era doar două posesii, 42-46 pentru CSM Târgu Jiu. Pe parcursul sfertului trei, oaspeții au dat impresia că pot controla jocul și aveau cinci puncte avans înaintea actului decisiv. Gazdele au început în forță ultima perioadă de joc, iar cu un run de 19-5 în primele șapte minute erau în pole position pentru victorie. A fost o diferență suficientă pentru ca gălățenii să nu aibă emoții. Scor final 91-80”, se arată în cronica de meci a celor de la baschet.ro.

Arsenije Vuckovic a fost cel mai bun jucător al gorjenilor, cu 18 puncte și 12 recuperări.

În cursul serii de miercuri au avut loc toate meciurile cu numărul 4 ale seriilor de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin ediția 2023/2024. Echipele din Timișoara și Galați au reușit să se impună cu 3-1 la general, în timp ce CSM Focșani și CS Vâlcea vor avea nevoie de meci decisiv în lupta pentru supraviețuire.

Vizualizări: 1,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: