La un pas de retrogradare, CSM Târgu Jiu își joacă ultima șansă!

CSM Târgu Jiu joacă miercuri seara, contra CSM Galați, meciul 4 din seria de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Gălățenii conduc seria cu 2-1, dar baschetbaliștii gorjenii mai au o șansă de a continua lupta pentru salvarea de la retrogradare.

CSM Târgu Jiu continuă seria de jocuri din play-out la Galați, acolo unde s-a mutat seria pentru salvarea de la retrogradare.  Din păcate, baschetbaliștii grupării gorjene au pierdut meciul 3 din serie, iar CSM Galați conduce în acest moment cu 2-1.

În condițiile date, CSM Târgu Jiu este obligată să câștige meciul de miercuri, 17 aprilie, pentru a muta, din nou, seria la Târgu Jiu. În primul meci de la Galați, gorjenii au făcut o primă repriză slabă, în care au cedat foarte ușor în apărare. Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, a făcut o scurtă radiografie a partidei de luni pentru site-ul oficial al clubului primăriei precizând că atitudinea a făcut diferența.

Imediat după meciul trei, oficialii grupării gorjene au avut o discuției cu jucătorii. Claudiu Alionescu le-a atras atenția acestora asupra gravității rezultatului înregistrat în acest moment, în seria contra Galațiului. După discuția tranșantă din vestiar, directorul tehnic le-a cerut jucătorilor să strângă rândurile, să intre în teren cu o altă atitudine și să profite de încă o șansă pentru a se menține în Liga Națională: ”Nu putem dezarma, încă mai avem o șansă de care trebuie să profităm. Este ultimul nostru glonț. Le-am spus-o și băieților ieri, în vestiar. Ne jucăm supraviețuirea, pentru ca toată lumea să înțeleagă gravitatea faptei. Trebuie să profităm de ultima șansă, să rămânem uniți și să schimbăm, în primul rând, atitudinea și modul de abordare al meciului și, cred eu, că putem să întoarcem meciul decisiv la Târgu Jiu”.

Într-un meci cu spectrul retrogradării deasupra capului, CSM Târgu Jiu trebuie să câștige confruntarea de miercuri, pentru a aduce meciul decisiv la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: