CSM Târgu Jiu are meci important pentru menţinerea în Grupa B

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu îşi aşteaptă fanii, luni după-amiază, la primul meci oficial al anului de la Sala Sporturilor. Gorjenii vor întâlni, cu începere  de la ora 17:00, CSM Sighet, într-un meci foarte important pentru menţinerea în Liga Naţională.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu  a fost pregătită în ultima săptămână pentru primul meci oficial al acestui an, meciul de baschet al CSM Târgu Jiu din etapa a 13-a a Ligii Naţionale cu CSM Sighet.

Antrenorul Claudiu Alionescu consideră acest meci, care le pune faţă în faţă pe ultimele clasate din Grupa Valorică B, estre important pentru menținerea în grupa B a  „Ligii Naționale. ”Meciul cu Sighet are o dublă importanţă, în primul rând ne vom duela pentru menţinerea în Grupa B a Ligii Naţionale de baschet iar în al doilea rând avem şi o revanşă de luat pentru meciul tur de acolo unde, zic eu, că am pierdut nemeritat pentru că am prestat un joc destul de bun şi numai câteva decizii greşite din apărare au făcut să pierdem acel meci”, a spus Alionescu care crede că echipa oaspete nu va fi uşor de învins: „Sighetul va veni să îşi vândă scump pielea, au în componenţă doi jucători americani buni şi am înţeles că au adus acum şi un al treilea american dar nu ştim exact dacă va evolua”.

Antrenorul CSM a mai spus că echipa sa s-a pregătit foarte bine pentru acest meci, mai ales din punct de vedere defensiv pentru că acolo echipa a suferit în meciul tur. 

CSM Târgu Jiu se va putea baza la acest meci pe o parte dintre jucătorii  absenţi în precedenta partidă cu Mediaşul, şi este posibil să poată miza şi pe americanul Darien McClain, care a fost transferat recent de CSM.

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: