Pressing pe tot terenul pentru a-l aduce pe Șumudică la Craiova

După plecarea lui Victor Pițurcă de la UniversitateaCraiova, formația din Bănie este în căutarea unui antrenor, ultima pistă, Edward Iordănescu, devenind inaccesibilă. Oficialii echipei din Bănie l-ar vrea acum pe tehnicianul lui Gaziantep, Marius Șumudică. 

Oficialii craioveni vor să îl aducă pe banca echipei pe Marius Șumudică, relatează Digi Sport. Sursa citată notează faptul că Mihai Rotaru încearcă, printr-un prieten comun, să-l convingă pe Șumudică să vină la Craiova. Oltenii sunt dispuși să îi facă o ofertă cu un salariu tentant şi asigurări că vor fi aduşi jucători buni. Antrenorul lui Gaziantep a recunoscut că există discuții pentru preluarea Universității Craiova dar e sub contract şi are şi clauză de reziliere: „În momentul de față, eu sunt sub contract cu Gaziantep, ca să o iau mot-a-mot, cum procedează toți antrenorii. Mai am un an și jumătate contract aici. Dar trebuie să recunosc că există niște prieteni comuni care fac pressing pe tot terenul. Am fost la nunta lui Găman din Craiova și m-am simțit foarte bine în acel oraș. Sunt suporteri care trăiesc fotbalul intens. Este o echipă care s-ar potrivi caracterului meu. Există o chimie, dar discuțiile nu pot avansa deocamdată. Am o clauză de reziliere în acest moment. Sunt măgulit când știu că orașul acela, care arde pentru fotbal, te dorește ca antrenor”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Temperamentalul antrenor a povestit şi o întâmplare mai veche legată de Craiova şi suporterii săi: „Acum vreo șase luni m-am întâlnit cu Rotaru și mi-a spus: «Te rog eu frumos să nu mai declari că vrei să vii la Craiova, pentru că mă omoară suporterii!». Probabil va veni o zi când vom lucra împreună și ne vom bate cu șanse reale pentru câștigarea campionatului sau a cupei”.

Marius Șumudică a plecat din Liga 1 în urmă cu două sezoane și jumătate după ce a câștigat titlul de campion alături de Astra.

Vizualizări: 2,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: