Ofertă de la Universitatea Craiova pentru un alt fost pandur

Fostul jucător de la Pandurii Târgu Jiu, Cristian Săpunaru, a primit o ofertă de ultimă ora de la Universitatea Craiova. Săpunaru ar putea fi al doilea fost pandur care ajunge la Universitatea în această iarnă, după ce oltenii l-au transferat deja pe Dan Nistor.

Universitatea Craiova caută să-şi întărească defensiva în această iarnă  şi l-a ofertat pe fostul jucător de la Pandurii, Cristi Săpunaru. În vârstă de 35 de ani, acesta şi-a reziliat recent contractul cu turcii de la Denizlispor şi ar fi dispus să se alăture echipei din Bănie, cu care a negociat şi în vara trecută, fiind foarte aproape şi atunci să semneze. Săpunaru este tentat de revenirea în ţară şi ar putea evolua, cel puţin până la finalul acestui sezon, în Bănie. Dacă va ajunge la un acord cu oltenii, jucătorul ar rămâne astfel şi în următoarea perioadă în Turcia, unde a evoluat în ultimii doi ani, fiindcă lotul pregătit de Cornel Papură este în cantonament în Antalya. În condiţiile în care Săpunaru va semna, oltenii ar renunţa la aducerea lui Gabi Tamaş, de la Astra, al cărui răspuns definitiv întârzie, deşi oferta Craiovei a fost concretă.

Săpunaru ar fi al doilea transfer din iarna aceasta pentru trupa din Bănie, după Dan Nistor şi al doilea fost panduri care ajunge la echipa din Craiova.

De-a lungul carierei, Cristi Săpunaru a mai evoluat pentru FC Național, Rapid, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu și Kayserispor. Pentru echipa națională, Săpunaru a adunat 36 de selecții, iar anul trecut şi-a anunţat retragerea, deşi Mirel Rădoi va încerca să-l convingă să revină asupra deciziei.

Vizualizări: 5,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: