ACS Viitorul a perfectat trei noi achiziţii

Antrenorul Cristian Lupuţ a perfectat în această iarnă transferurile a trei fotbalişti, doi dintre aceştia fiind jucători de la Luceafărul Oradea, fostul său club de la care a luat în vară o întreagă echipă. Este vorba de atacantul Daniel Paraschiv şi mijlocaşul lateral Paul Mitrică, ambii de la Luceafărul Oradea, dar şi pe mijlocaşul central Gabriel Preoteasa, de la Dunărea Călăraşi.

ACS Viitorul Târgu Jiu revine luni la pregătire la Sânmartin, acolo unde  echipa s-a pregătit când se numea Luceafărul Oradea. Antrenorul Cristian  Lupuţ a anunţat perfectarea a trei  transferuri, trei jucători pe care tehnicianul i-a antrenat sezonul trecut la Luceafărul Oradea.

ACS Viitorul începe de luni pregătirea pentru partea a doua a sezonului tot la Sânmartin, acolo unde echipa împarte aceeaşi bază de pregătire cu  Luceafărul Oradea.  După două săptămâni de pregătire în judeţul Bihor, echipa antrenată de Cristian Lupuţ va pleca în cantonament, în Turcia, la Side, dar până atunci elevii lui Lupuţ  vor disputa şi un meci amical la  Sânamartin. Pe data de 23 ianuarie aceştia vor juca cu Ripensia Timişoara sau Şoimii Lipova.

La capitolul achiziţii, Viitorul i-a adus pe atacantul Daniel Paraschiv şi pe mijlocaşul lateral Paul Mitrică, ambii de la Luceafărul Oradea, dar şi pe mijlocaşul central Gabriel Preoteasa, de la Dunărea Călăraşi.Tot în această iarnă ACS Viitorul s-a despărţit de atacantul Alexandru Pop, plecat la ASU Politehnica Timişoara, în timp ce fundaşului Bogdan Porumb i-a expirat împrumutul de la Sănătatea Cluj, iar divizionara secundă nu i-a reactivat clauza de cumpărare.

ACS Viitorul a încheiat anul pe locul 12, dar nu este scăpată de griji pentru că se află doar la şase puncte deasupra liniei care asigură menţinerea în Liga 2. În prima etapă din noul an echipa pregătită de Cristian Lupuţ va avea un meci dificil în deplasare cu una dintre pretendentele la promovare, CS Mioveni.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: